Home

Mirë se vini në webfaqën e SH.K.SH."SCANDERBEG" e.V. Freiburg
Me uebfaqen tonë dëshirojmë të ju prezantojmë punën tonë, në ruajtjen dhe kultivimin e gjuhës kulturës dhe traditës Shqiptare në Freiburg dhe rrethinë të saj.
Dëshiroj që edhe ju të ju interesoj kjo dhe ta jepni kontributin e juaj duke na shkruar ndonjë sugjerim tuajin në emalin tonë që mundë ta gjeni në "Kontakt".
 
Ich freue mich über Ihr Feedback. Schreiben Sie mir unter „Kontakt“.